Invitation til fernisering fra vores internationale kunstner

Alle beboere i GRIPSHOLM er velkomne. 
Mange venlige hilsner fra
Lisbeth Lunda
24C, 1. mf.
 
 
Invitation til fernisering
 
 
Kom og vær med, når jeg i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening åbner dørene til min nye udstilling ”Silent Cry”
 
Arrangementet finder sted:
Fredag den 16. september, i RAN Galleri
Store Kongengade 58, København
fra kl. 16.00 til 20.00 
 
Hvor DN’s præsident Maria Reumert Gjerding åbner udstillingen kl. 16.00 og vi selvfølgelig serverer et glas økologisk vin eller to.
 
Du er blandt der første der har mulighed for at erhverve dig et helt unikt værk, enten i form at et af de fire malerier, eller måske et af de 4x30 unika guldikoner, og samtidig være med til at støtte kampen for de truede arter i Danmark, da 20% af overskuddet går til Danmarks Naturfredningsforening. Så kom og støt en god sag for den danske biodiversitet og få en dejlig kunstoplevelse på samme tid. 
 
Invitationen er personlig men du er naturligvis velkommen til at medbringe selskab.


 
Om Silent Cry
Jeg  har over sommeren lavet fire smukke malerier, af fire truede danske dyrearter: torsken, sanglærken, hasselmusen og det okkergule pletvingede sommerfugl. Hvert af disse malerier bliver genskabt i 30 unika mix media guldikoner, nummereret og signeret.
 
Målet med Silent Cry serien, er en af mine helt store hjertesager, nemlig at give naturen, og dyrene i den, den stemme de ikke selv har. Og dermed hjælpe med at sætte fokus på den hårdt trængte biodiversitet i Danmark.
 
Hvis du ikke kan komme til ferniseringen er det muligt at se udstillingen til og med den 28. september i RAN galleri.
 
Find vej og parkering 
Metro ved Marmorkirken er dejlig tæt på galleriet og der er parkeringsmuligheder i Parkeringshus lige rundt om hjørnet i Dronningens Tværgade 4.
 

Sådan tilmelder du dig
Tilmelding til selve åbningen mellem kl. 16 og 17 er først til mølle, da galleriet jo ikke er så stort og der derfor er et begrænset antal pladser, Tilmeld dig her, og skriv gerne hvor mange I kommer.