Forårsevent tirsdag, den 7. juni 2022

To gange tidligere har vi inviteret til virksomhedsbesøg, hvor vi skulle se/høre om den nye danske ø ”KRONLØBSØEN”, der er under opførelse i vores ”baghave” i indre Nordhavn. Begge gange har vi måttet aflyse på grund af Corona.
Man siger, tredje gang er lykkens gang. Vi håber, det holder stik. Årstiden er i hvert fald med os.
 
Derfor inviterer vi til besøg på ”KRONLØBSØEN” tirsdag den 7. juni 2022.
Jens Damgaard (24B snart C) – assistent director i ejendomsudviklingsselskabet Nordkranen og alm. kommende beboer i opgang C på Gripsholm - står for arrangementet med følgende program:
 
17:00 – 18:00 Besigtigelse af P-kælder, der er udført i 4 etager under havoverfladen med 1.000 P-pladser og de ovenpå liggende 233 ejerboliger, hvor salget pågår.
18:00 – 19:00 Vin og introduktion til projektet ved PowerPoint-præsentation i Lodsbygningen på Marmormolen, Marmorvej 28, hvor Nordkranen har projektkontor.
 
Få en hel særlig indsigt, interessant og hyggeligt samvær med naboer i Gripsholm samt mulighed for en lille walk & talk på vejen til virksomhedsbesøget.
 
Alle, der har lyst til at deltage, bedes sende besked til Anni Springborg enten pr. mail   annispringborg@gmail.com  eller sms tlf. 2035 2520 senest 31. maj, også de som har tilmeldt sig tidligere.
 
Venlig hilsen på festudvalgets vegne
Lise Helmer Olsen og Anni Springborg