Invitation: Se det nye Frihedsmuseum

Invitation til en aften med naboerne: Se det nye Frihedsmuseum 

 
I juli åbnede det ny Frihedsmuseum efter den ødelæggende brand i 2013. Ejerforeningen har taget initiativ til et besøg i museet med rundvisning og efterfølgende mad og drikke i den smagfuldt indrettede Café Frihedsmuseet på 1. sal i bygningen. Så, som museet selv skriver: "Gå med under jorden i besættelsestidens Danmark og kom helt tæt på den danske modstandskamp. Mød fire modstandskæmpere og en dansk nazist og dyk ned i deres svære valg og dilemmaer. Aflyt telefonsamtaler, knæk tyskernes koder eller prøv selv at fremstille illegale blade. Og se sjældne og unikke genstande fra besættelsestiden som henrettelsespælene fra Ryvangen eller modstandsmandens 'Flammens' frakke".
 
Besøget finder sted Onsdag d. 21. oktober kl. 17,30 (Vi mødes foran museets indgang på Esplanaden kl.17,15).
Rundvisningen varer ca. 60 minutter og på grund af COVID-19 deles deltagerne op i to hold à 20 personer, der starter lidt forskudt. Efter rundvisningen kan man mødes i cafeen og få en hyggesludder med naboer i ejendommen eller i nabolaget. Cafébestyrer Trine-Lise (tidl. Rungstedlunds café) vil her servere varm gullashsuppe med brød og et glas øl, vand eller saft. Efter behov kan man derudover bestille vin, dessert/kage og kaffe, som afregnes individuelt. (Det er ikke tilladt at medbringe egen mad).
 
Pris: 320-350 kr. pr. person. Beløbet dækker entre, rundvisning, gullashsuppe med brød plus et glas. Prisen på 320 gælder ved fuldtegning. Bliver vi færre stiger prisen til max. 350 kr.
 
Tilmelding sker senest 4. oktober per mail til jensenbirger@live.dk med oplysning om antal, adresse samt mobil-telefonnummer, som skal være tilknyttet mobilepay. Ved fristens udløb bekræfter vi tilmeldingen efter først-til-mølle-princippet og beder jer om at overføre det endelige beløb til mobilepay 22686495. Herefter er tilmeldingen bindende. Hvis overtegnet får I besked om venteliste. Skriv til mig, hvis I ikke har mobilepay, så finder vi en løsning.
 
Pv. Sdr Frihavnsudvalget Kjeld Hammer/Birger Jensen.